Ring og hør mere

Priser på badebroer & bådbroer

Priser på badebroer & bådbroer

– varierende efter brokonstruktionen

Service og kvalitet går hånd i hånd, når du forhandler pris med Bandholm Broen. Vi stræber efter et handelsforhold i øjenhøjde.

 

Måske er det netop i år, solen spejler sig dét flottere i vandoverfladen, og forårstendenserne sætter skub i planerne om en broinvestering eller en forbedring af den eksisterende konstruktion. Og hvis planerne først skal realiseres, er det en fordel med troværdig vejledning og kvalificeret service lige ved hånden.

 

Hos Bandholm Broen er hjælpen lige inden for rækkevidde.

Vi tilbyder broer i flere afskygninger og forskellige prislejer. Vi forhandler brokonstruktioner, der tæller typer såsom badebroer og bådebroer. Dertil kommer et stort antal tilpasningsmuligheder, som betyder, vores kunders varierende behov håndteres på bedste vis.

En broinvestering behøver nemlig hverken være omfattende eller uden for økonomisk rækkevidde. Vores broer, der allerede findes opført i Greve og på resten af Sjælland, målretter sig over hele linjen at være tilpasningsdygtige og i øjenhøjde med kundens behov. ​

Ved løbende renoveringsarbejde, køb af hele brokonstruktioner eller simpelthen bare finpudsning tilbyder vi eventuelt ekstraudstyr til broer, så din investering bliver så personlig som muligt – og specifikke krav til materiel og kvalitet opfyldes.

Service og assistance

En investering hos Bandholm Broen er ikke bare en kontant afregning med efterfølgende leverance. Vi bestræber os på at guide dig sikkert gennem både køb, materiel og vedligeholdelse.

Fra vores hovedsæde i Roskilde tilbyder vi montørassistance ved både indledningsvis montering af bundsektioner og den løbende opsætning og nedsætning i forbindelse med årstidsskift. Det gælder både badebroer, bådebroer og andre brokonstruktioner, vi forhandler.

I forbindelse med køb hos os tager vi os tid til en uforpligtende samtale om kundens personlige behov, der varierer fra gang til gang. Herunder tidsrammer, konkrete udfordringer og eventuelle atypiske ønsker til design og ekstraudstyr.

Både badebroer og bådebroer er større investeringer, og derfor er servicen i top – så investeringen foregår under gensidig forståelse, og begge parter går glade fra handlen.

Derudover assisterer Bandholm Broen med henblik på forudliggende krav og aftaler fra kommunalt hold, grundejerforeninger og andre private broer.

Kommunerne har ofte restriktioner for opførelse af badebroer og bådebroer til privat anvendelse. Derfor er det samtidig en klar målsætning for os, at vores kunder guides gennem lovkrav, muligheder og begrænsninger, inden en investering finder sted.

Lang levetid – kompetent vejledning

Når vi fra gang til gang fastsætter vores priser, sker det bl.a. ud fra betragtningen af vores produkters duelighed over tid. Vores broer er ikke blot fremstillet med tanke på miljøet, men består af materialer, der på sigt står sin prøve over for naturens kræfter.

Vi mener, det er en nødvendighed at kalkulere med de barske forhold, de danske farvande stiller. Og det er lige netop, hvad vi gør. Alle brokonstruktioner består af materialer, der er forarbejdede i overensstemmelse med klimaet – og resistens over for det. Samtidig gør konstruktionernes bekvemmelige nedtagning, at kunden kan medregne væsentlig mindre slid over tid, end det ellers ville være tilfældet.

Med badebroer eller bådebroer fra Bandholm Broen er du altså godt på vej til en kvalitetsinvestering, hvor service og individuel, kompetent vejledning går hånd i hånd.

Ring og hør nærmere eller for en uforpligtende samtale på tlf. 22 74 39 65.

Type A - KATTEGAT

Kraftig og robust brokonstruktion bestående af brosektion med 5 meter stålvanger med 1,5 meter bredt brodæk.

Type B - ØRESUND

Robust og solid brokonstruktion bestående af brosektion med 5 / 6 meter stålvanger med 1 meter bredt brodæk.

Ekstraudstyr

Platform: Bredde 3 meter, længde 5 meter, i alt ca.16 m2

Badelejder: 70 cm bred, galvaniseret, med gelænder, 5, 7 eller 9 trin, justerbare ben 0 - 1 meter

Gelænderbalustre: For reb eller fast gelænder


Rosenfeldt Marine Consult ApS - Orehøjvej 34 - 4000 Roskilde
Telefon: 22 74 39 65
bandholmbroen@gmail.com