Ring og hør mere

Badebro & bådebro konsktruktion

Badebro og bådebroer  – flere modeller i topkvalitet

Hos Bandholm Broen møder du et udsnit af broer, der er designet til at imødekomme dine forventninger til godt håndværk og bekvemmelighed.

Broer kommer findes i mange udformninger. I forskellige størrelser og af forskelligt materiel. Også hos Bandholm Broen, hvor vi udbyder modeller til ethvert behov. Som potentiel eller kommende broejer er der således mulighed for, du kan tænke behov og prioriteter ind i din broinvestering, hvad enten det drejer sig om badebroer eller bådebroer.

Det har flere kunder allerede gjort i Greve og på resten af Sjælland. For nogle har det ukuelige håndværk førsteprioritet. Broer, der stolt tager imod rusk og havskum uden at vige. Hos os er der rig mulighed for en brokonstruktion, som problemfrit tåler hverdagens brug, men også indbyder til nærmere besigtigelse og en kærlig, fast hånd.

Andre gange er det æstetikken, der er i højsædet. Den prægtige konstruktion med wauw-faktor, som fanger øjet på lang afstand og frister fingrene til at stryge en let hånd henover. Endelig forhandler vi også broer, der er tilpasset bekvemmeligheden for brugeren. Broejere vil kende til den udfordring, det er løbende at skulle opsætte og nedtage sin bro – eller blot renovere den over årene.

Med de fleksible badebroer og bådebroer fra Bandholm Broen sikrer du dig minimal nedslidning og lettest mulig omrokering over tid, når du bestiller en konstruktion fra vores hovedsæde i Roskilde. Nedenfor præsenteres vores tre bromodeller, der hver især har noget at byde på – til din badeoplevelse eller som din nye bådebro.

Den solide konstruktion

Er du på jagt efter en robust bådebro, som tåler fortøjning fra begge sider og henvender sig til den garvede søulk, der gerne tager en dukkert direkte fra brodækket? Så er vores Type A-model KATTEGAT måske noget for dig.

Brokonstruktionen opføres i lyst, forarbejdet fyrretræ, der er imprægneret, så træværket tager så lidt slitage som muligt. Stålvangerne for hver brosektion måler 5 meter, mens brodækket er 1,5 meter bredt. Dermed er der rigeligt plads, så to mennesker kan passere hinanden, og broen kan anvendes af op til flere mennesker på én gang.

Badebroen, der stråler kvalitet

Alle broer Bandholm Broen konstrueres med kvalitet i højsædet og tilpassede materialer, der er forarbejdede efter gældende forhold.

Skal der ekstra smæk på æstetikken, anbefaler vi vores Type B-model ØRESUND, der er et oplagt bud på en komfortabel badebro, der også er en fryd for øjet. Modellens brodæk måler 1 meter og er derfor en tand smallere end Type A-modellen. Noget der til gengæld er kompenseret for ved det lækre, rustfrie gelænder i galvaniseret stål. Det sikrer, at du sikkert kan bevæge dig dukkerten i bølgen blå – eller blot nyde en velfortjent solnedgang med armene over kors på gelænderet.

Kontakt gerne Bandholm Broen på bandholmbroen@gmail.com for nærmere information om brotyper og materiel.


Rosenfeldt Marine Consult ApS - Orehøjvej 34 - 4000 Roskilde
Telefon: 22 74 39 65
bandholmbroen@gmail.com